Produkty pro nový vývoj rovnováhy (4)

Dietní řada - Inovace Nové koncepty

Dietní řada - Inovace Nové koncepty

De la Diététique... Chléb DIABÉMIX je bohatý na vlákninu a bílkoviny, s nižším obsahem sacharidů a soli ve srovnání s běžnou bagetou. Má tedy OPRAVDOVÝ DIETETICKÝ ZÁJEM, díky své VYSOKÉ NUTRIČNÍ HODNOTĚ. Chléb DIABÉMIX je ideální pro CELOU RODINU a SPORTOVCE. ... A také pro... potěšení! Objevte křupavost semínek QUINOA a CHIA, tyto malé semínka jsou skutečným nutričním přínosem pro každodenní život. Pro vaše sladké nebo slané přestávky se DIABÉMIX skvěle hodí na TARTINKU nebo SANDWICH.
Bezlepková Dietní Řada - Inovace Nové Koncepty

Bezlepková Dietní Řada - Inovace Nové Koncepty

10 let odbornosti: Od více než 10 let naši technici a mistři pekaři využívají své know-how ve prospěch spotřebitelů trpících intolerancí, alergiemi nebo hypersenzitivitou na lepek, a to vytvářením lahodných přípravků na chleba, bagety a bezlepkové pečivo. Chuť navíc: Na základě naší odbornosti v oblasti výroby pekařských výrobků se zavazujeme přinášet "Chuť navíc", chuť autentických příchutí, do naší řady bezlepkových produktů. Bezpečnost a klid: Věnujeme zvláštní pozornost výběru a zabezpečení našich surovin, abychom mohli nabídnout vysoce kvalitní produkty zaručeně bez lepku. Formulace na míru bez lepku Příprava na chléb, křehké těsto, sušenky, palačinky, toastový chléb nebo pečivo, přizpůsobujeme se specifikacím našich klientů, abychom formulovali bezlepkové řešení odpovídající jejich požadavkům.
Sortiment Klíčících Semen - Inovace Nové Koncepty

Sortiment Klíčících Semen - Inovace Nové Koncepty

Inovativní know-how Více než 10 let se společnost MILLBÄKER vyvíjí specifickou odbornost v procesech klíčení, fermentace a klíčení obilovin. V jejím klíčícím centru inženýři zkoumají senzorický, nutriční a chuťový potenciál klíčících semen, aby vytvořili nové aplikace v pekařství. Řada specialit z klíčících obilovin Z tohoto jedinečného know-how se zrodila naše řada specialit z klíčených sladových obilovin, která představuje skutečný diferenciátor pro profesionály v pekařství. Tyto speciality se přímo zapracovávají do těsta na konci hnětení, aniž by došlo ke změně tradiční receptury, a vytvářejí tak produkty s charakterem. Intenzita kvásku: Vyvážená Textura klíčících semen v ústech: Měkká, křupavá Chuťové tóny v chlebu: Rostlinné tóny pšenice, žita, čočky a konopí Barva střídky hotového produktu: Karamelová Použití: Zapracovat klíčící pšenici v množství 20 až 25 % na kg hněteného těsta na konci hnětení Do jakého typu těsta zapracovat Germinov: Bageta, tradiční chléb, žitný chléb Tendrarom lze zapracovat do různých typů chlebového těsta Balení: Kbelík 10 kg Doba trvanlivosti: 9 měsíců
Cereální ingredience - Zlepšovače mouky

Cereální ingredience - Zlepšovače mouky

Chcete inovovat s novými chutěmi a texturami pro vaše pekárenské výrobky? Pracujete s oddělenými surovinami, abyste vytvořili své směsi, buď konvenčně, nebo biologicky?